Info

Holdet er for voksne, der ønsker at blive dus med vandet. Du kan være vandskræk eller blot have det svært med fx at få hovedet under vandet eller at slippe bassinbunden.

Der er ingen egentlig svømmeundervisning på holdet - det drejer sig først og fremmest om at vende vandskræk til vandglæde. 

Undervisningen foregår på et lille hold med maks. 4 deltagere, hvor træneren er med i vandet til at støtte deltagerne. 

Det er et intenst forløb og du skal være klar til at arbejde med de udfordringer, som du selv og de andre på holdet møder i forløbet.

Udgangspunktet er træning i de fire grundfærdigheder - elementskift, vejrkontrol, balance og fremdrift.

Det er målet, at du efter forløbet er tryg ved at gå i vandet, hvor du kan bunde, at du er dus med at få vand i ansigtet, at få ansigtet i vand, at få hele hovedet under vandoverfladen, at holde vejret under vand, puste ud under vandet og kontrollere vejrtrækningen omkring vandoverfladen.

Du vil vide og have erfaret, at vandet kan støtte og bære dig, så du tør slippe bassinbunden og dermed flyde i vandet på både maven og ryggen. Du vil have lært at rejse dig fra liggende til stående i vandet og at skabe fremdrift/simpel svømning over kortere afstande samt at kravle på land fra vandet. Du skal med andre ord kunne klare at redde dig selv på lavt vand.
 
Svømmebriller og badehætte er obligatorisk på dette hold. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen